Filminkehitys

Filminkehitys

10,0054,30 (sis. ALV 24%)

Clear
SKU: filmikeh.
Category: Tag:

HUOM!

Kehitämme kaikki 35mm C-41 kehityksessä kehitettävät filmit. Kehitämme myös mustavalkofilmit, mutta varmista että filmissä lukee c-41.

Kuvaus


Yleiset Tiedot

Filminkehitys ja kuvien tulostus Kuvatehtaalla hoituu nopeasti ja ammattitaidolla. Meillä on kattava kokemus filminkehityksestä, sillä olimme ensimmäinen yritys joka toi pikakehityksen suomen katukuvaan vuonna 1983. Nykyään hoidamme 35mm C-41 filmien kehityksen meidän Rautatientorin Metron myymälässä, mutta vastaannotamme filminkehityksiä kaikista myymälöistämme ja nyt myös ympäri suomea. Uusi filminkehitys netissä toimii helposti ja vaivattomasti ja hinnat on alennettu netistä tilaavalle.

Näin Kannattaa Toimia

Valitse rullan koko ja mikäli haluat yhdet kappaleet kuvista vai tuplakuvat. Mikäli haluat kuvat myös tikulle niin saat ne nyt veloituksetta. Maksat vain tikun hinnan. Lähetä rulla meille postissa ja toimitamme valmiin tuotteen antamaasi osoitteeseen.

Osoite

Asematunnelin Kuvapiste Oy

Asematunneli / Kauppakeskus Citycenter

00100 Helsinki

HUOM!

Kehitämme kaikki 35mm C-41:ssä kehitettävät väri- ja mustavalkofilmit. Varmista että filmissä lukee C-41. Lisätietoa puhelinnumerosta 09 68 11 640 tai sivulta https://www.kuvatehdas.fi/fi/filminkehitys/

 

 

 


Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Kuvien Teettäminen

Ei, Tuplakuvat, Yhdet kappaleet

Rullan Koko

24 Kuvainen, 27 Kuvainen, 36 Kuvainen

Tallennus Tikulle

16GB, 32GB, 4GB, 64GB, 8GB, Ei

Arvostelut

Arvosteluita ei löytynyt vielä.

Ole ensimmäinen arvostelija “Filminkehitys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *